perjantai 6. toukokuuta 2011

I fell but I'm already ready to fly

"I don't know what I want
So don't ask me 'cause I'm still trying to figure it out
Don't know what's down this road
I'm just walking, trying to see through the rain coming down"~A Place In This World, Taylor Swift


 Niin, tämähän on tiedetty jo aiemminkin mutta todetaanpa nyt uudestaan että olen oikeasti meedio. Olen jo pari päivää puhunut kuinka jotain tapahtuu kohta, ja niinhän sitä tapahtuikin eilen illalla. Ihanaa riitelyä ja huutoa vanhempien kanssa, olisiko parempaa tapaa viettää viikon ainoa vapaailtani? Mutta ei siitä sen enempää, tunnen oloni vain erityisen hankalaksi, kiukuttelevaksi, puhumattomaksi ja täysin epäluotettavaksi angstiteiniksi, ja mistään kuvailevista sanoista en kyllä itseäni tunnista. No, on sitä pienemmäksi riitaa tullut porukoitten kanssa. Pari aamua taaksepäin olin kuulemma vienyt pyörän pumpun. Hetken siinä huutoa kuuntelin ja aloin vaan nauramaan; miksiköhän hittossa minä olisin äitini pyörän pumpun pöllinyt?! : D No, olenhan "teini-ikäinen" ja me teemme outoja juttuja ja varastamme kaiken mikä vain lähtee ilman hitsaamista irti ja vaanimme varomattomia ja yksinäisiä pyörän pumppuja, vai kuinka? On se niin hankalaa.
    Mutta tämä päivä on ollut kiva; päivä oli lyhyt, pääsin käymään vanhalla ala-asteellani, kävelin aivan yksin rauhassa ja hiljaisuudessa kotiin ja mietin kaikkea. Päätin etten anna minkään pilata tulevaa nuorten leiriä, en sitten minkään ja hakkaan sitten vaikka päätäni seinään jos (ja kun) ärsyttää, mutta en anna minkään häiritä. En välitä. Kukaan ei voi pilata tätä. Mutta täten lupaan olla kaikille mahdollisimman ärsyttävä, hermostuttaa kaikki, nauraa vatsani kipeäksi, riehua ja viettää mahtavan viikonlopun!

Ja nyt on kyllä meneillään niin hirveä naurukohtaus että eihän tästä tule mitään : D Joten heissan, meikä lähtee nyt leirille!

"You're so mean, when you talk about yourself, you were wrong
Change the voices in your head, make them like you instead
So complicated, look happy, you'll make it
Filled with so much hatred...such a tired game
It's enough! I've done all I can think of"~Fucking Perfect, P!nk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti