maanantai 25. huhtikuuta 2011

peace and hope

"Got the radio on, my old blue jeans
And I'm wearing my heart on my sleeve
Feeling lucky today, got the sunshine
Can you tell me what more do I need

And tomorrow's just a mystery, but that's okay

I'm alone, on my own and I'm starting off
I'll be strong, I'll be wrong, but life goes on
I'm just a girl trying to find a place in this world"~A Place In This World, Taylor Swift


Koko päivän on kyseinen kohta laulusta on soinut päässäni, vaikken sitä ole kuunnellut moneen päivään. Jos kuuntelet laulun, tunnet heti sen leppoisuuden, huolettomuuden ja rauhallisuuden, eli juuri sellainen fiilis minulla on tänään ollut. Ja jos et jo huomannut laulusta tuttua lausetta; Got the sunshine, niin kyllä, tästä olen ideani blogin nimeen saanut.

"Just a small town girl and girl
Living in the crazy world
Trying to figure out what is and isn't true

And I don't try to hide my tears
The secrets, all my deepest fears
Through it all nobody gets me like you do" ( love you ;)♥)~I'm Only Me When I'm With You, Taylor Swift


 
Äsken tulin pyöräilemästä. Voi kunpa useammin pääkoppani olisi niin rauhaisa, hiljainen ja tyhjä ajatuksista. Ei ollut mihinkään kiire. Linnut lauloivat ja aurinko paistoi. Pyörä tärisi kuoppaisella tiellä ja hiekka pöllysi. Purot solisivat ja ihmiset painuivat jo sisälle pihatöistään. Lehdet pyörivät tuulessa ja jänis juoksi vierelläni pellon reunassa. Koira hakkui jossain kauempana ja viimeinen pihalla oleva naapuri tiirasi kiinnostuneena ajoani aidan raosta. No, poistullessa ei ollut niin kiireetöntä, kun hullu pyörämies jahtasi minua ja minä pingoin jopollani pakoon. No näin silti kaunista auringonlaskua ja katselin maisemia, koska pappa osoittautui aika hitaaksi ja vaarattomaksi.

"Some secrets need to be kept
Some stories should never be told
Some reasons shouldn't be understood
They just might turn your blood cold"~Dangerous To Know, Hilary Duff


Tämä päivä toi mieleeni kesän. Jäätelöallas. Fiilis. Sininen taivas. Pyöräily. Kesävaatteet. Kuumuus. Kauneus. Muisteleminen. Elektroniikattomuus. Ajattomuus ja kiireettömyys. Pihalla istuskelu. Vapauden tunne. Sisätilojen viileys. Ja ennen kaikkea se ajattelemattomuus ja rauha. Outoa sinänsä että rakastan rauhaa (Jos joku asian omainen henkilö tätä nyt sattuisi lukemaan niin saisi varmaan aika hyvät naurut) ja hiljaisuutta. Kaipaan usein sitä että saa vain olla. Kukaan ei tule häiritsemään. Keväässä ehkä parasta on se että pääsee ulos. Voi vain paeta jonnekkin. Usein menen istumaan pienelle katolleni, katselemaan taivasta ja puitten latvoja ja miettimään. Ihan hiljaa ja yksin. Ja sen jälkeen on aina yhtä mahtava fiilis. Mutta nyt on ollut 2 päivää täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta. Akut on ladattu ja tekisi niin mieli pistää taas kaikki asiat aivan päälaelleen. Huomenna luultavasti pääsenkin tänne taas kertomaan angstistani, joka lataa akkujani vielä enemmän ja sen jälkeen tekisi mieli pistää kaikki aivan hajalle.
       Mutta siinä se loma meni. 4 ihanaa lomapäivää jota oli odotettu hiihtolomasta asti. Nyt on nekin jo takana. Kuusi viikkoa koulua ja alkaa oikeasti kesä, eikä vain tälläinen feikki-kevät-kesä päivä mikä tänään oli. Kuusi viikkoa enää ja koittaa vapaus! Se mitä olen odottanut 3 pitkää vuotta! Viimeisistä viikoista tulee ainakin minulla ainakin aika tunnerikkaat, ei tiedä itkeäkkö vai juhlia. No se on sen ajan murhe ja siinä välissä tulee tapahtumaan vielä niin paljon. Sitä kauhulla odotellessa. Ja toivoen ettei sentään mitään aivan hirveää tapahtuisi, sillä viime aikoina onkin asiat ovat menneetkin niin poikkeuksellisen hyvin ja järjestyneet hyväksi melkein itsestään.

"Everything's working out fine
You've got all the things you want and I've got mine
No more struggle and strife
Kickin' back and diggin'... It's a wonderful life"~A Day In The Sun, Hilary Duff

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti