torstai 21. huhtikuuta 2011

'cause I got the sunshine

Heipähei!

Got the Sunshine -blogissa kerron enimmäkseen ajatuksistani ja mietteistäni, tarkoituksena selventää ei aina niin selkeää ajatustenjuoksuani. Useampikin kaveri on usein tullut sanomaan, että ei oikeastaan edes tunne minua kovin hyvin monenkin vuoden ystävyyden jälkeen. Syy siihen on yksinkertaisesti se, että en vain osaa kertoa itsestäni muille. Olen enemmän se lohduttava olkapää joka kuuntelee muiden murheita ja yrittää siinä samalla selvittää omia ongelmiaan. Mutta nyt koitan kertoa itsestäni, elämästäni ja tunnelmistani, toivottavasti jäät lukemaan lisää.

Mutta nyt jotain minusta.
Olen 15-vuotias ilopilleri ja totaalinen sählä käpykylän ulkopuolelta keskeltä ei mitään. Rakastan ystäviäni yli kaiken ja tulen ainekin mielestäni hyvin toimeen ihmisten kanssa (ainakin niitten joiden kanssa haluan tulla toimeen). Hyvin sarkastinen ja vahva persoona, joka ei pahemmin anna kenenkään hyppiä silmilleen. Omia mielipiteitä löytyy ja temperamenttisuutta ei pahemmin puutu. Outoa kyllä että perheen ainoana lapsena kaipaan paljon rauhaa ja hiljaisuutta, vaikka yleisesti on hankala pysyä hiljaa 2 minuuttia kauempaa. Iloisuudellakin on tottakai toinen puolensa, vaikka sen osaankin helposti peittää, että sitten kun masentaa niin kaikki kaatuukin kunnolla sitten päälle. Musiikki on todella tärkeä osa elämääni, kuuntelemiani lauluja kuuntelemalla saisi ehkä enemmän selville minusta kuin mitä itse osaisin kertoa. Osaan olla myös aika ujo oudoissa ja uusissa tilanteissa ja hirvittävä esiintymiskammokin löytyy, vaikka pidän laulamisesta. Muita harrastuksia sitten taitaa olla klassinen baletti ja seukkarilla käynti. Lemmikkeinä löytyy kani ja koira.

Olipas todella sekava ja hyppivä esittely mutta koittakaa kestää :)
Niin ja siitä vielä että ajattelin pysyä nimettömänä välttääkseni vääränlaiset lukijat, mutta eipä taida olla hirveän vaikea arvata kuka olen? :D

"What would you wish for if you had one chance?"~Airplanes, B.O.B. feat. Hayley Williams

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti