maanantai 25. huhtikuuta 2011

still you're always on my mind

"This is real, so take a chance
And don't ever look back, don't ever look back"~Teenage Dream, Katy Perry


Älä katso ikinä taaksesi. Kyseisen kohdan kuulee useissa rakkauslauluissa, jossa karataan kauas pois, paetaan menneisyyttä ja jatketaan elämää kuin sitä ei ikinä olisi ollutkaan. Aloitetaan kaikki alusta. Ärsyttävän täydellistä. Tulee mietittyä onko kyseisiä tilanteita olemassakaan, mutta olen huomannut että joillain tasoilla kyllä. Joskus on pakko päästää irti. Hankalintahan se on jos ko. ihmistä ei voi kokonaan kadottaa elämästään, vaan joutuu katselemaan vierestä kuinka hän nousee jaloilleen heti kaaduttuaan, jatkaa elämää ja vähitellen unohtaa sinut. Jospa vain jonain päivänä voisit unohtaa hänet. Olla hänen seurassaan kärsimättä. Voisit olla katsomatta taaksesi. Ja heikkoina hetkinä et kääntyisi edes kurkistamaan ja muistelemaan sitä miten menetit jo kauan sitten.

"I see your face in my mind as I drive away
'Cause none of us thought it was gonna end that way
People are people and sometimes we change our minds
But it's killing me to see you go after all this time"~Breathe, Taylor Swift


"Olen kaivannut sinua", "On ollut ikävä", "Oli ikävä" jne. tai pelkkä tietty katse voi kertoa sinulle että sinua on oikeasti kaivattu ja ikävöity. Tämän asian tänään mieleeni toi vanha tekstiviesti. Viesti on vanha mutta tiedän/toivon että se on edelleen ns. "voimassa". Ikävöiminen. Sitä on hankala sanoiksi pukea. Usein ehkä siksi se jää useilta sanomatta sille toiselle osapuolelle, vaikka niin asiat oikeasti olisivat. Ei vaan uskalla sanoa sitä, kun ei voi tietää onko se toinen osapuoli edes samassa tilassa kanssasi. Sen kertominen kuitenkin kertoo minulle että minua on mietitty ja minusta huolehditaan. Että joku välittää. Joka kerta se tulee yllätyksenä, jos joku sen suoraan sanoo "päin naamaa". Aina joka kerta tunnet itsesi jotenkin erityiseksi, ehkä jopa hiukan paremmaksi ihmiseksi ja ystäväksi. Ehkä et sittenkään ole niin huono ystävä kuin kuvittelet. Mielestäni on surullista että ihmiset eivät sano toisilleen kaipaustaan niin usein kuin siltä oikeasti tuntuu. Itse kyllä usein käytän lausetta "On ollut ikävä", sillä haluan ko. ystävän tietävän hänen olevan jotain muutakin kuin vain kaveri tai pakollinen seura jonka kanssa viettää aikaa. Usein sitä miettii painaako Lähetä -nappia tämän kaverin kohdalla. Tietenkin lähemmissä ystävyyssuhteissa sen vain tietää katseesta tai hymystä ja niin sanomattamista lauseista kuin sanotuistakin, että on ollut ikävä. Halaus kertoo myös saman asian äänettömästi, mutta ei ehkä niin syvällisesti.

"I'd tell you I miss you but I don't know how"~The Story of Us, Taylor Swift

Vanhojen asioiden muisteleminen. Jos pitäisi luetella asioita missä olen hyvä niin siinähän olen aivan loistava! Tämänkin pistän herkän omatunnon piikkiin, joka kolkuttaa ärsyttävän pienistä ja etenkin vanhoista seikoista. Ja yksinkertaisesti en osaa päästää irti. Ei se sinänsä minua haittaa, itseppähän siitä kärsin. En vain osaa lopettaa. Ja ehkä en siihen ikinä opi.
        Muisteleminen. Ihana tapa viettää kokonainen ilta aivan yksin tyhjässä talossa. Nauraa, itkeä, katsoa vanhoja valokuvia ja tekstiviestejä tai vain miettiä jo melkein unohtuneita asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi. Tänään löysin vanhan kortin, joka teki minut onnelliseksi ja sai muistelemaan niitä legendaarisia "vanhoja hyviä aikoja". Tänään oli kyllä suoraansanottuna niin tylsä päivä että tämä päivä oli vain ohikiitäviä hetkiä, ei yhtään pysyviä muistoja. No, toivottavasti huomenna tapahtuu jotain josta voi keräillä muistoja jo seuraavia tylsiä iltoja varten, jolle voi sitten nauraa itsekseen.

"I wish today it will rain all day
Maybe that will kinda make the pain go away
Trying to forgive you for abandoning me
Praying but I think I'm still an angel away"~Fly, Nicki Minaj feat. Rihanna


Juuri äsken loppui telkkarissa Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio. Telkkarin avasin itseasiassa vahingossa ja valitettavasti näin pätkän ja tottakai se piti loppuun asti nähdä. "Suurena käärmeitten ja muitten matelijoitten ystävänä" tämä oli aivan mahtava leffavalinta ja nyt pelottaa käydä nukkumaan. Aivan varmasti tuolta pimeydestä loistaa kohta kaksi suurta keltaista basiliskin silmää... Loistavaa, hyvä minä! Siispä jään vielä valvomaan.

"I'm staying up all night hoping
Hittin' my head against the wall"~Your Love Is My Drug, Ke$ha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti